WhatsApp

Bratara Gravata Argintie din Inox Rotund Christmas Wishes

Umorul bratarii argintii din inox Christmas Whishes o va face sa rada copios! Un cadou perfect de Secret Santa pentru colega aia pretentioasa si super simpatica!

Citeste mai departe
49,00 lei 89,00 lei
Culoare
  • Argintiu
Variante
Bratara Gravata Argintie din Inox Rotund Christmas Wishes
Bratara Gravata Aurie din Inox Rotund Christmas Wishes
Bratara Gravata Rose Gold din Inox Rotund Christmas Wishes
Referinta:
RAGB0433
Descriere

Vrei sa zambesti de Craciun? Ia-ti o bratara argintie gravata pe ambele parti ale pandantivului cu desen sugestiv si mesajul "All I want for Christmas is expensive alcohol". Asorteaza accesoriul rose gold la tinuta dorita si cheama-i pe toti, e timpul sa impodobiti bradul! PS: Adaugati colinde, dupa gust! :) Descopera colectia de bratari de Craciun si indrazneste sa ii iei un cadou care o va inveseli si ii va aduce bucuria Sarbatorilor de iarna, si pentru ca esti minunata, ia-ti si tie un cadou!

Vei primi bratara ambalata elegant astfel incat daca o iei pentru tine sa ai parte de un moment de auto-rasfat si daca o iei pentru alta doamna speciala din viata ta sa fie un cadou doar despre ea, un cadou care vorbeste despre incredere si zambete. Nu iti spunem mai multe pentru ca surprizele fac doamnele sa zambeasca si noi vrem sa te vedem zambind!

Stim ca stii ca otelul inoxidabil este un material ce nu oxideaza in timp si este super rezistent fiind cunoscut pentru duritatea sa, insa vrem totusi sa iti recomandam sa ai grija de bijuteria ta pentru ca si ea are grija de povestea ta. Asadar iti recomandam sa eviti contactul bijuteriei cu apa, produse cosmetice sau alte substante chimice.

Citeste mai departe
Specificatii
RAGB0433

Specificatii Produs

Material
Inox
Tip
Bratara
Pietre
Fara pietre
Sistem de inchidere
Margeluta Glisanta
Dimensiune pandantiv
23x8mm
Lungime bratara
22 cm (lungime maxima).
Forma
Rotunda
Recenzii
Nu exista comentarii
Livrare si plata
Produse similare

Setari

Meniu