WhatsApp

Bratara Gravata Aurie din Inox Oval Christmas Wish

Pentru pofticioasa din tine avem o bratara aurie din inox gravata cu umor cu mesajul "All I want for Christmas is ... food".

Citeste mai departe
55,00 lei 95,00 lei
Culoare
  • Auriu
Variante
Bratara Gravata Rose Gold din Inox Oval Christmas Wish
Bratara Gravata Aurie din Inox Oval Christmas Wish
Bratara Gravata Argintie din Inox Oval Christmas Wish
Referinta:
OAUL0432
Descriere

Mai poti si cozonac? Normal, cine poate refuza atatea bunatati? Noi nu! Din acest motiv am creat o bratara aurie din inox gravata cu umor si veselie! Asorteaza accesoriul rose gold la tinuta dorita si cheama-i pe toti, e timpul sa impodobiti bradul! PS: Adaugati colinde, dupa gust! :) Descopera colectia de bratari de Craciun si indrazneste sa ii iei un cadou care o va inveseli si ii va aduce bucuria Sarbatorilor de iarna, si pentru ca esti minunata, ia-ti si tie un cadou!

Vei primi bratara ambalata elegant astfel incat daca o iei pentru tine sa ai parte de un moment de auto-rasfat si daca o iei pentru alta doamna speciala din viata ta sa fie un cadou doar despre ea, un cadou care vorbeste despre incredere si zambete. Nu iti spunem mai multe pentru ca surprizele fac doamnele sa zambeasca si noi vrem sa te vedem zambind!

Stim ca stii ca otelul inoxidabil este un material ce nu oxideaza in timp si este super rezistent fiind cunoscut pentru duritatea sa, insa vrem totusi sa iti recomandam sa ai grija de bijuteria ta pentru ca si ea are grija de povestea ta. Asadar iti recomandam sa eviti contactul bijuteriei cu apa, produse cosmetice sau alte substante chimice.

Citeste mai departe
Specificatii
OAUL0432

Specificatii Produs

Material
Inox
Tip
Bratara
Pietre
Fara pietre
Sistem de inchidere
Clips
Dimensiune pandantiv
23x8mm
Lungime bratara
18 cm + 4 cm (reglabil prin lantisor)
Forma
Ovala
Recenzii
Nu exista comentarii
Livrare si plata
Produse similare

Setari

Meniu