WhatsApp

Bratara Gravata Rose Gold din Inox Rotund Queen

Hai sa vezi bratara Queen! O bratara rose gold, realizata din otel inoxidabil, cu pandantiv placuta rotunda pe care am scris un mesaj special pentru tine!

Citeste mai departe
69,00 lei 109,00 lei
Culoare
  • Rose Gold
Variante
Bratara Gravata Argintie din Inox Rotund Queen
Bratara Gravata Aurie din Inox Rotund Queen
Bratara Gravata Rose Gold din Inox Rotund Queen
Referinta:
RRGB0492
Descriere

Doamna plina de incredere, de curaj, de hotarare si determinare? Iti prezentam o bratara rose gold din inox gravata cu mesajul "Just call me queen", pentru ca vrem sa te vedem zambind.

Vei primi bratara ambalata elegant astfel incat daca o iei pentru tine sa ai parte de un moment de auto-rasfat si daca o iei pentru alta doamna speciala din viata ta sa fie un cadou doar despre ea, un cadou care vorbeste despre incredere si zambete. Nu iti spunem mai multe pentru ca surprizele fac doamnele sa zambeasca si noi vrem sa te vedem zambind!

Stim ca stii ca otelul inoxidabil este un material ce nu oxideaza in timp si este super rezistent fiind cunoscut pentru duritatea sa, insa vrem totusi sa iti recomandam sa ai grija de bijuteria ta pentru ca si ea are grija de povestea ta. Asadar iti recomandam sa eviti contactul bijuteriei cu apa, produse cosmetice sau alte substante chimice.

Citeste mai departe
Specificatii
RRGB0492

Specificatii Produs

Material
Inox
Tip
Bratara
Pietre
Fara pietre
Sistem de inchidere
Margeluta Glisanta
Dimensiune pandantiv
15x15mm
Lungime bratara
22 cm (lungime maxima).
Forma
Rotunda
Recenzii
Nu exista comentarii
Livrare si plata
Produse similare

Setari

Meniu