Pandantiv Inox 'Memories' The Moon Silver

0 Comentarii
Pret cu TVA: 109,00 lei
Stoc Cod: BPM02
Pandantivul The Moon ce face parte din colectia 'Memories', este povestea dumneavoastra.
Inapoi la: Pandantive

Pandantivul The Moon ce face parte din colectia 'Memories', este povestea dumneavoastra. Cu un design clasic si discret, pandantivul este creat sub forma unei rame simple de tablou, in care se schiteaza cu maiestrie clipe din viata dumneavoastra. Culoarea argintie, cunoscuta ca si 'culoarea lunii' simbolizeaza bogatia, puritatea si dreptatea, iar purtarea acestei culori in imbracaminte sau accesorii se spune ca poate dezvolta spiritul intuitiv. Rama frumos impodobita, in forma de cerc o va proteja pe doamna de langa dumneavoastra si ii va oferi o stare de bine si o repunere a amintirilor in atemporalitate datorita semnificatiei cercului de a fi complet, complex, infinit, armonios si unitar.

Bijuteria dispune de sistem de inchidere magnetic si o capacitate de incarcare  cu 7-9 charmuri in functie de dimensiuni.

Pandantivul 'Memories' The Moon Silver este accesoriul ce va va oferii o nota de eleganta si melancolie prin designul superb dar discret, prin calitatea si atentia cu care a fost creat si nu in ultimul rand prin continutul sau unic.

Daruiti doamnelor speciale din viata dumneavoastra un cadou delicat si distins ! Pandantivul 'Memories' este bijuteria perfecta pentru mama, sora, bunica, fiica, iubita, matusa etc. adaptandu-se cu usurinta prin personalizare la evenimente ca ziua mamei, zi de nastere, casatorie, botez, festivitati de premiere sau absolvire si oricare alt moment de sarbatoare. Charmurile se pot schimba astfel incat in fiecare zi va puteti crea pandantivul care sa se potriveasca tinutei si starii dumneavoastra. Pentru un mai puternic impact asupra purtatoarei, accesorizati bijuteria suplimentar cu fotografii, suvite de par, flori uscate, scoici, pagini de carti sau alte obiecte mici.

Utilizare! Selectati pandantivul cu forma si culoarea dorita, alegeti charmuri si placute pentru a-l accesoriza conform povestii dumneavoastra. Ulterior deschideti pandantivul cu grija si pozitionati charmurile in interior. Inchideti pandantivul (urmariti ca inchiderea sa fie usoara, nu fortati inchiderea, riscati spargerea sticlei), alegeti lantisorul potrivit si purtati frumoasa bijuterie, va va face sa zambiti!

Creeaza amintiri, spune povesti cu BijuterraTM - bijuterii cu poveste!
 

Material: Otel inoxidabil 316L cu fereastra din sticla.
Culoare: Silver
Dimensiune exterioara: 30 * 36 mm.
Dimensiune interioara: 22 * 22 mm.
Sistem de inchidere pe baza de magnet.

Utilizare! Selectati pandantivul cu forma si culoarea dorita, alegeti charmuri si placute pentru a-l accesoriza conform povestii dumneavoastra. Ulterior deschideti pandantivul cu grija si pozitionati charmurile in interior. Inchideti pandantivul (urmariti ca inchiderea sa fie usoara, nu fortati inchiderea, riscati spargerea sticlei) , alegeti lantisorul potrivit si purtati frumoasa bijuterie, va va face sa zambiti!                              

Ingrijire! Pandantivul are componente din sticla ce se pot crapa sau chiar sparge in caz de scapare pe jos sau lovituri. Datorita naturii delicate a acestor bijuterii,  nu supraincarcati pandantivul cu charmuri. Presiunea asupra sticlei pentru perioade lungi de timp poate deteriora bijuteria. Pandantivul dispune de sistem de inchidere magnetic, prin urmare inchiderea trebuie sa fie extrem de usoara. Evitati purtarea bijuteriilor in apa, in pat, in timpul orelor de sport sau inot, riscati deteriorarea pandantivului. Pandantivul 'Memories' este o bijuterie cu poveste, este un fragment din amintirile tale, o clipa,  ingrijeste-l cu delicatete!


Nu exista comentarii pentru acest produs.

Top