Pandantiv Inox 'Memories' Confidence Silver

0 Comentarii
Pret cu TVA: 139,00 lei
Stoc Cod: BPM07
Pandantivul Confidence este bijuteria perfecta pentru spiritul puternic, simbolizand integritatea, stabilitatea si armonia.
Inapoi la: Craciun

Pandantivul Confidence este bijuteria perfecta pentru spiritul puternic, simbolizand integritatea, stabilitatea si armonia. Forma de patrat fiind cunoscuta ca simbol al increderii, al formalismului si al matematicii, pandantivul induce sentimentul de ordine si disciplina, iar doamna care poarta acest simbol este cu siguranta o persoana cu coloana vertebrala. Designul rafinat similar cu rama unui tablou, impodobita cu cristale zirconia fac din acest pandantiv un accesoriu dorit de toate femeile indragostite de bijuterii.

Bijuteria dispune de sistem de inchidere magnetic si o capacitate de incarcare  cu 7-9 charmuri in functie de dimensiuni.

Daruiti doamnelor speciale din viata dumneavoastra un cadou delicat si distins ! Pandantivul 'Memories' este bijuteria perfecta pentru sotie, prietena, mama, sora, bunica, fiica, iubita, matusa etc. adaptandu-se cu usurinta prin personalizare la evenimente ca ziua mamei, zi de nastere, casatorie, botez, festivitati de premiere sau absolvire si oricare alt moment de sarbatoare. Charmurile se pot schimba astfel incat in fiecare zi va puteti crea pandantivul care sa se potriveasca tinutei si starii dumneavoastra. Pentru un mai puternic impact asupra purtatoarei, accesorizati bijuteria suplimentar cu fotografii, suvite de par, flori uscate, scoici, pagini de carti sau alte obiecte mici.

Creeaza amintiri, spune povesti cu BijuterraTM - bijuterii cu poveste!

Material: Otel inoxidabil 316L cu fereastra din sticla  si cubic zirconia.                             

Culoare: Silver                                                                      

Dimensiune exterioara: 33 * 27 mm.                                                                

Dimensiune interioara: 21 * 21 mm.                                                                                                              

Sistem de inchidere pe baza de magnet.    

Utilizare! Selectati pandantivul cu forma si culoarea dorita, alegeti charmuri si placute pentru a-l accesoriza conform povestii dumneavoastra. Ulterior deschideti pandantivul cu grija si pozitionati charmurile in interior. Inchideti pandantivul (urmariti ca inchiderea sa fie usoara, nu fortati inchiderea, riscati spargerea sticlei) , alegeti lantisorul potrivit si purtati frumoasa bijuterie, va va face sa zambiti!                              

Ingrijire! Pandantivul are componente din sticla ce se pot crapa sau chiar sparge in caz de scapare pe jos sau lovituri. Datorita naturii delicate a acestor bijuterii,  nu supraincarcati pandantivul cu charmuri. Presiunea asupra sticlei pentru perioade lungi de timp poate deteriora bijuteria. Pandantivul dispune de sistem de inchidere magnetic, prin urmare inchiderea trebuie sa fie extrem de usoara. Evitati purtarea bijuteriilor in apa, in pat, in timpul orelor de sport sau inot, riscati deteriorarea pandantivului. Pandantivul 'Memories' este o bijuterie cu poveste, este un fragment din amintirile tale, o clipa,  ingrijeste-l cu delicatete!


Nu exista comentarii pentru acest produs.

Top