Colier Inox Memories Having Fun Emerald
236,50 lei
212,85 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories See the World
185,00 lei
166,50 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Family Moments
172,50 lei
155,25 lei
(Discount: 10.00%)

Despre Noi

BijuterraTM  este o poveste a bijuteriilor si o introducere pe piata romaneasca a bijuteriilor cu poveste. Ideea acestui proiect a aparut din dorinta de a oferi pasionatilor de bijuterii posibilitatea de a crea si de a-si spune povestile prin accesoriile pe care le poarta. Incluzand pe langa poveste, si calitate, frumusete, splendoare si stralucire, produsele Bijuterra reprezinta intregul pe care doamnele si domnii il cauta de fiecare data cand vor sa daruiasca un cadou elegant si unic.

Echipa Bijuterra.ro este o mica familie, care pune accent in primul rand pe calitate si pe diferentiere, adica unicitate. Cu o experienta vasta atat in domeniul comercial cat si in cel estetic-artistic, echipa noastra cunoaste importanta lucrului bine facut si de aceea doreste sa ofere clientilor nostrii doar produse si servicii de cea mai inalta calitate.

Prima colectie Bijuterra dezvaluie frumosul univers al pandantivelor Memories. Amintind de modelele de coliere ce ascundeau in interiorul lor fotografii cu persoanele dragi, aparute inca de pe vremea reginei Elisabeta I si devenite extrem de populare in secolul al 18-lea, pandantivele Memories nu exista fara povestea purtatorului. Ele ascund o poveste imortalizand o amintire. Asadar opriti un fragment de timp in pandantivul dumneavoastra, fie ca s-a nascut un copil, o frumoasa poveste de dragoste in vacanta sau o frumoasa cariera profesionala intr-un anumit domeniu la absolvirea facultatii, creati amintiri si purtati-le cu Dvs. peste tot. Sunteti un domn indragostit? Oferiti-i persoanei iubite un accesoriu unic care ii va aminti mereu de momentul in care ati cerut-o de sotie! Sunteti o doamna pasionata de fashion? Creati-va pandantivul care va spune povestea pasiunii Dvs. Alegeti forma si modelul dorit al pandantivului, adaugati ‘cuvintele’ povestii prin charmuri si placute, apoi alegeti un lantisor scurt sau foarte lung in functie de stilul Dvs. vestimentar, asamblati accesoriul si purtati-l cu fiecare ocazie, va va implini si va va aduce o stare minunata de bine. Cu cat mai multe amintiri frumoase, cu atat mai multe zambete!

               

 

Creeaza amintiri, spune povesti! BijuterraTM - bijuterii cu poveste!

 

Va multumim ca doriti sa ne cunoasteti citind aceste randuri si va invitam sa vizitati magazinul nostru. Pentru orice intrebari sau sugestii in legatura cu produsele din oferta, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site, de luni pana vineri, program 9:00-18:00, sau prin email la [email protected], parerea dumneavoastra este esentiala pentru o buna desfasurare a activitatii magazinului. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.bijuterra.ro si functionalitatea acestuia sunt asteptate cu mult interes. Iar pentru ca ne dorim sa va cunoastem, va invitam pe paginile noastre de Facebook, Google Plus, Twitter, Instagram, Pinterest, unde ne puteti arata povestea dumneavoastra cu ajutorul pandantivelor Memories.

 

 

Colier Inox Memories Having Fun Emerald
236,50 lei
212,85 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories See the World
185,00 lei
166,50 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Family Moments
172,50 lei
155,25 lei
(Discount: 10.00%)

Top