Era Victoriana si fascinantele bijuterii locket

Ne-am gandit sa va povestim putin despre bijuteriile de tip locket, precursoarele pandantivelor Memories, varianta secolului 21 a unor bijuterii adorate  in epoca victoriana (1837-1901).

Bijuteriile Locket sunt accesorii mici care se deschid si au capacitatea de a inmagazina in interior mici fotografii, suvite de par sau mici amintiri. Cea mai des intalnita metoda de purtare este ca pandantive purtate pe lantisor la gat, insa se pot purta si ca accesoriu la brosa, breloc sau accesoriu la geanta.


Perioada de inceput a aparitiei locket-urilor a surprins frumoasa bijuterie ca fiind purtatoare de pudre, otravuri, suveniruri, talismane, suvite de par, cenusa sau fotografii. In era Victoriana, perioada de glorie a locket-urilor, doamnele ascundeau in bijuterie o fotografie a barbatului de care erau indragostite, iar daca un barbat oferea unei femei un colier cu suvita lui de par, cel mai probabil acest cadou era urmat de o cerere in casatorie. Pandantivele erau create in general din aur sau argint, in forma rotunda sau de inima si de cele mai multe ori aveau o monograma cu initialele purtatoarei.

Read more: Era Victoriana si fascinantele bijuterii locket

Bijuteria care iti indeplineste dorintele

'Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira pentru indeplinirea visului tau.'

Acum multi ani, am citit intr-una din cele mai cunoscute carti ale lui Paulo Coelho un citat pe care il am si astazi in intregime in minte: 'Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira pentru indeplinirea visului tau'. Atunci am considerat ca sunt cuvinte frumos insiruite, pline de optimism si o doza ascunsa de indemn motivational. Astazi, ce imi atrage atentia cel mai tare este expresia 'cu adevarat', acum o inteleg. Nu trebuie doar sa iti doresti, trebuie sa iti doresti cu adevarat, sa vrei sa faci orice sa iti indeplinesti visul. Nimic nu cred ca poate fi mai puternic decat increderea, vointa si ambitia umana. Indraznim sa gandim, indraznim sa ne exprimam parerea dar deseori ne e frica sa visam... Practic nu ne e frica de vise sau de dorinte cat ne e frica de posibilitatea neindeplinirii lor. Pesimismul si lipsa de incredere sunt contrariul acelui 'cu adevarat' despre care vorbeam. Si pentru ca stim ca si tu ai vise si dorinte, iti propunem o modalitate prin care poti sa le tii aproape de tine in fiecare zi ca sa prinzi incredere si sa nu uiti niciodata care este scopul final al actiunilor tale.

Read more: Bijuteria care iti indeplineste dorintele

Sa inceapa povestea in doi!

Toate domnisoarele viseaza sa fie mirese iar atunci cand se apropie momentul mult asteptat incepe agitatia, pregatiri peste pregatiri, stresul, emotiile, si asta doar pentru ca acea zi sa fie perfecta! Totul trebuie sa fie perfect, locatia, meniul, florile, buchetul miresei, muzica, rochia de mireasa, domnisoarele de onoare, verighetele, totul trebuie sa fie exact asa cum a fost planuit! De cele mai multe ori este perfect, de ce? Pentru ca mirele si mireasa se simt bine, pentru ca totul a decurs conform planului si pentru ca ziua aceea va fi memorabila. Este ziua in care doi oameni, el si ea, decid sa inceapa o frumoasa poveste in doi!


Ideile noastre privind frumoasa legatura pentru totdeauna intre o femeie si un barbat se leaga nu doar de cei doi fericiti ci si de invitatii care se impotmolesc in alegerea cadoului de nunta. Poti construi un pandantiv unic perfect potrivit pentru momentul unic!

Read more: Sa inceapa povestea in doi!

Colier Inox Memories Parents Garnet
182,00 lei
163,80 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Jeux D'Enfants
196,50 lei
176,85 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Special Moments
183,00 lei
164,70 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Passion Ruby
207,50 lei
186,75 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories The People I Love
179,50 lei
161,55 lei
(Discount: 10.00%)

Top