De ce sa alegi Colectia 'Memories'

 

'Nu e vorba despre conţinut, ci despre poveşti...'

Noi, femeile iubim bijuteriile... Iar ce iubim si mai tare este sa le schimbam in fiecare zi in functie de vestimentatie, culoare, stare de spirit, evenimente etc. Ne implicam in alegerea accesoriului potrivit si ne-ar placea sa putem modifica cateodata anumite detalii ale acestuia. Colectia de bijuterii 'Memories' by BijuterraTM este solutia pe care o cautam! O bijuterie care exista datorita povestii noastre deci necesita implicare, o bijuterie eleganta si frumoasa pe care o putem schimba dupa bunul plac in orice moment.

 

 Create din otel inoxidabil 316L silver, gold, rose gold sau black, simple sau impodobite cu zeci de pietre cubic zirconia, pandantivele 'Memories' nu sunt doar de o calitate superioara, rafinate si delicate dar si unice datorita faptului sunt construite de tine! Disponibile in mai multe forme: patrat, rotund, inima, ursulet, os, bijuteriile raspund tuturor gusturilor si pot fi asortate la orice tip de tinuta, de la vestimentatia casual la cea office sau de seara.

Partea care iti va placea este personalizarea, pentru ca pandantivele 'Memories' creeaza dependenta, doamnele nu se pot oprii din a analiza ce accesorii se potrivesc, ce charmuri si placute sa foloseasca astazi si mai mult decat atat ce poveste sa impartaseasca astazi lumii. Zecile de charmuri si placute de toate culorile si formele sunt cuvinte in povestea ta! Alege accesoriile, incarca-ti pandantivul si zambeste pentru ca toate privirile vor fi catre tine! Acesta este un alt motiv pentru care bijuteriile 'Memories' sunt purtate astazi in toata lumea chiar si de catre vedetele de la Hollywood, pentru ca sunt unice si te fac sa stralucesti! Comunicarea apropie oamenii, iar pandantivele 'Memories' vorbesc pentru tine!

Bijuterra.ro va ofera in premiera in Romania ultima inovatie in materie de bijuterii, colectia 'Memories' te va fascina! Selecteaza-ti pandantivul in functie de model, culoare si forma, incarca-l cu placute metalice simple, inscriptionate sau cu diferite forme, apoi cu charmurile potrivite povestii tale, alege-ti un lantisor scurt sau lung, accesorizeaza-ti tinuta cu frumoasa bijuterie si fii unica! Fii privita! Spune intregii lumi povestea ta!

 Construieste-ti pandantivul 'Memories' conform povestilor si pasiunilor tale cu BijuterraTM - bijuterii cu poveste!

 

Colier Inox Memories The People I Love
179,50 lei
161,55 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Passion Ruby
207,50 lei
186,75 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories See the World
185,00 lei
166,50 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Love You Peridot
212,00 lei
190,80 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Love my Dogs
185,00 lei
166,50 lei
(Discount: 10.00%)

Top