Construieste bijuteria care ti se potriveste!

Accesoriile Bijuterra sunt ultima inovatie in materie de bijuterii. Colierele Memories sunt varianta moderna a locketurilor din era Victoriana. Bazandu-se pe un principiu deja cunoscut si extrem de iubit, personalizarea prin charmuri ofera posibilitatea de a crea o bijuterie care se potriveste cu tine! Fie ca iti spui povestea, pasiunile, iubirile sau doar iti asortezi accesoriul in functie de vestimentatie, bijuteriile Memories by Bijuterra se adapteaza gusturilor tale. Produsele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate: otel inoxidabil, sticla si cristale cubic zirconia.

 

Construieste-ti bijuteria urmand cei 5 pasi:

Pasul 1. Alege pandantivul preferat in functie de forma si culoare. Pandantivele locket sunt construite din otel inoxidabil sub forma unei rame si dispun de sistem de inchidere magnetic sau filet (Pandantivele Frame Story). Partile transparente confectionate din sticla creeaza impresia ca charmurile plutesc in interiorul bijuteriei.

Pasul 2. In interiorul pandantivului se adauga componentele. Charmurile sunt confectionate din aliaj si dispun de forme diverse. Puteti opta pentru simboluri, culori, forme sau mesaje potrivite povestii pe care doresti sa o creezi.

Pasul 3. Adauga bijuteriei cristale cubic zirconia in forma de stea sau inima disponibile in 12 culori - Garnet - granat, Amethyst, Aquamarine, Diamond, Emerald, Perla, Ruby, Peridot, Sapphire, Opal, Citrine si Topaz, pietre aferente celor 12 luni ale anului. Alege culoarea in functie de data nasterii sau in functie de culoarea ta preferata.

Pasul 4. Placutele se adauga pandantivului daca doresti sa aduci charmurilor un fundal cu un mesaj sau cu o forma care vine in sustinerea povestii tale. Iata:

Pasul 5. Ultimul pas in constructia bijuteriei tale este alegerea lantisorului. Optati pentru un lantisor scurt cu o forma atipica care va va scoate in evidenta bijuteria, un lantisor clasic de dimensiune medie sau un lantisor lung de 80 cm.

Pentru o personalizare pronuntata si realizarea unei bijuterii unice, puteti adauga bijuteriei un biletel cu un mesaj sau o dorinta, o fotografie sau chiar o suvita de par. Noi am creat cateva povesti poti vedea intreaga colectie de coliere aici.

Creeaza-ti cea mai frumoasa bijuterie, cea care iti spune povestea!

 

 

Colier Inox Memories Minion Love Topaz
221,50 lei
199,35 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories The People I Love
179,50 lei
161,55 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Tree of Life
158,50 lei
142,65 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Love Sapphire
203,50 lei
183,15 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Trust Me I'm a Doctor
201,50 lei
181,35 lei
(Discount: 10.00%)

Top