5 Motive Sa Alegi Otelul InoxidabilFascinatia pe care o simtim atunci cand vedem, simtim, auzim sau ne gandim la frumos exista din toate timpurile. Diferenta intre trecut si prezent consta in faptul ca dorinta de a atinge "frumosul" este acum larg raspandita in randul tuturor oamenilor, eliminandu-se astfel diferenta intre aspiratiile fiecarei clase sociale. Pentru a face parte din frumosul pe care si-l doresc, doamnele isi achizitioneaza bijuterii cu fiecare ocazie intampinata. Cu cat colectia de bijuterii este mai mare cu atat creste si posibilitatea de asortare si potrivire tematica, cu alte cuvinte bijuteria perfecta pentru evenimentul/momentul perfect.


Desi argintul si aurul sunt cele mai cunoscute materiale folosite in crearea bijuteriilor, otelul inoxidabil a devenit in ultimii ani extrem de popular in randul iubitorilor de frumos. Traiectoria ascendenta a otelului inoxidabil in industria bijuteriilor se datoreaza mai multor aspecte benefice pe care doamnele si domnii au inceput sa le descopere. Iata 5 din ele:

1. Nu provoaca reactii alergice. In timp ce bijuteriile traditionale din argint, aur sau platina pot provoca reactii alergice severe datorita impuritatilor din material sau chiar din cauza metalului in sine, otelul inoxidabil este potrivit si pentru persoanele cu alergii sau cu o piele sensibila. Sansele ca o bijuterie din otel inoxidabil sa provoace reactii alergice sunt mult mai mici fata de alte metale.

2. Versatil. Fie ca iti achizitionezi o bijuterie pentru ca se potriveste cu tinuta ta sau caracterul tau, fie ca vrei sa fii cool sau achizitionezi un accesoriu doar pentru ca ti-a facut cu ochiul, otelul inoxidabil poate raspunde tuturor cerintelor privind bijuteriile si accesoriile dorite, potrivindu-se cu orice atmosfera si tinuta, pornind de la tinute de seara pana la tinute casual sau office.

3. Otelul inoxidabil este un material foarte bun care nu oxideaza, nu isi pierde luciul si este foarte usor de intretinut, fiind considerat mult mai rezistent decat aurul si argintul.

4. Durabil. Si la concursul durabilitatii, otelul inoxidabil este mai performant decat alte metale, fiind nu doar un aliaj foarte dur dar si unul care nu se zgarie si nu isi modifica forma.

5. Unic. Avand din ce in ce mai mare cautare, bijuteriile din otel inoxidabil se diferentiaza prin design-uri si modele unice. Fie ca sunt simple, fie accesorizate cu diamante, cristale sau gemstone-uri, bijuteriile impresioneaza prin design, stralucire si rezistenta.


Daca ne gandim la colectia Memories by Bijuterra, am putea sa adaugam si punctul 6:

6. Fiecare bijuterie spune o poveste :) O poveste a rafinamentului, a elegantei si a frumosului construit de tine!

Speram ca te-am convins ca bijuteriile din otel inoxidabil sunt un must have astazi, iar pe langa beneficii, popularitatea lor creste pentru ca sunt unice, elegante si cool! Daca esti de acord, te invitam in Universul Bijuterra!

 

 

 

 

Colier Inox Memories Having Fun Emerald
236,50 lei
212,85 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Love my Dogs
185,00 lei
166,50 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Love Sapphire
203,50 lei
183,15 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Fashion Lady
200,00 lei
180,00 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Family Moments
172,50 lei
155,25 lei
(Discount: 10.00%)

Top