Construieste bijuteria care ti se potriveste!

Accesoriile Bijuterra sunt ultima inovatie in materie de bijuterii. Colierele Memories sunt varianta moderna a locketurilor din era Victoriana. Bazandu-se pe un principiu deja cunoscut si extrem de iubit, personalizarea prin charmuri ofera posibilitatea de a crea o bijuterie care se potriveste cu tine! Fie ca iti spui povestea, pasiunile, iubirile sau doar iti asortezi accesoriul in functie de vestimentatie, bijuteriile Memories by Bijuterra se adapteaza gusturilor tale. Produsele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate: otel inoxidabil, sticla si cristale cubic zirconia.

Read more: Construieste bijuteria care ti se potriveste!

6 Idei de Tinute pentru Revelion

Zile intregi de planuri, stabilirea locatiei, stabilirea vestimentatiei si mai apoi pregatirea propriu-zisa, rasfatul, make-up, coafura etc...cam asta inseamna pentru noi, femeile, noaptea de Revelion. De ce facem toate astea? Pentru ca acea noapte este sfarsitul unui an, decernarea premiilor castigate intr-un an intreg, si inceputul unui an nou, incoronarea anului ce vine. Trebuie sa fim frumoase pentru ca asta ne face sa ne simtim bine, iar in noaptea dintre ani, trebuie in primul rand sa ne simtim bine, trebuie sa intampinam Anul Nou cu zambete largi si un pahar de sampanie! Noi ne-am gandit la cateva tinute potrivite pentru aceasta seara speciala:

Read more: 6 Idei de Tinute pentru Revelion

5 Motive Sa Alegi Otelul InoxidabilFascinatia pe care o simtim atunci cand vedem, simtim, auzim sau ne gandim la frumos exista din toate timpurile. Diferenta intre trecut si prezent consta in faptul ca dorinta de a atinge "frumosul" este acum larg raspandita in randul tuturor oamenilor, eliminandu-se astfel diferenta intre aspiratiile fiecarei clase sociale. Pentru a face parte din frumosul pe care si-l doresc, doamnele isi achizitioneaza bijuterii cu fiecare ocazie intampinata. Cu cat colectia de bijuterii este mai mare cu atat creste si posibilitatea de asortare si potrivire tematica, cu alte cuvinte bijuteria perfecta pentru evenimentul/momentul perfect.

Read more: 5 Motive Sa Alegi Otelul Inoxidabil

Colier Inox Memories Minion Love Topaz
221,50 lei
199,35 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Purple Feelings
269,00 lei
242,10 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Faith Topaz
221,50 lei
199,35 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox I Want To Make a Memory
275,00 lei
247,50 lei
(Discount: 10.00%)
Colier Inox Memories Tree of Life
158,50 lei
142,65 lei
(Discount: 10.00%)

Top